De waarde van persoonlijke aandacht
Menu

2toDrive

Met 2toDrive kun jij eerder je rijbewijs halen. Je hoeft je niet te registreren voor 2toDrive en mag vanaf 16,5 jaar zelf een rijschool benaderen om te starten met autolessen. Vanaf 17 jaar kun je het rijexamen afleggen. Geslaagd en je rijbewijs in de pocket? Dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach.

2toDrive bestaat sinds 2011 en is ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten. Sinds de start hebben al veel jongeren vervroegd hun rijbewijs gehaald. Beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. Door een tijdje onder begeleiding van een coach te rijden nadat je het rijbewijs hebt gehaald, wordt de verkeersveiligheid vergroot en zijn jongeren minder vaak betrokken bij ongelukken.

Ben jij 16,5 jaar en wil je beginnen met rijlessen? Neem dan ook alvast een kijkje op de site van 2toDrive om te zien waar jij en je coach aan moeten voldoen om na het behalen van je rijbewijs deel te kunnen nemen aan het verkeer. https://2todrive.nl/

Rijschool Marjolein

Esdoornstraat 80
9501 GJ Stadskanaal

Telefoon

06 29864318

E-mail adres

rijschoolmarjolein@gmail.com

Facebook

Bezoek ons op Facebook